Radera ditt konto

Yalla Körkort på iPhone och Android

Radera i appen

  1. Öppna Yalla Körkort och gå till Inställningar.
  2. Tryck på Radera ditt konto. Använder du appen som gäst heter raden Radera dina gästdata.
  3. Läs igenom, tryck på Radera mitt konto och bekräfta med Ja, radera för gott.

Kontot raderas direkt. Du kan fortsätta använda appen som en ny gäst, utan dina gamla framsteg.

Att avinstallera appen raderar inte kontot.

Det här raderas

Uppgifterna raderas direkt ur databasen. Säkerhetskopior skrivs över inom högst 30 dagar. Vi ber också RevenueCat, som kontrollerar köp åt oss, att radera sina uppgifter om dig.

Det här raderas inte

Ditt köp finns kvar hos Apple eller Google. Premium köptes via App Store eller Google Play och hör till ditt butikskonto. Att radera kontot ger ingen återbetalning. Återbetalning begär du hos Apple eller Google.

Använder du appen igen senare trycker du på Återställ köp, inloggad med samma butikskonto, så låses Premium upp igen. Det finns inget abonnemang att avsluta.

Har du inte appen längre?

Mejla oss från den e-postadress som kontot är registrerat på och skriv ”Radera mitt konto” i ämnesraden. Vi kan be dig bekräfta från samma adress. Vi raderar kontot och svarar dig inom 30 dagar.

support@yallakorkort.se

Har du bara använt appen som gäst, utan e-postadress, är dina uppgifter kopplade till ett slumpmässigt id i appen och inte till något vi kan känna igen dig på. Radera dem i appen innan du avinstallerar den.

Mer om hur vi hanterar uppgifter står i integritetspolicyn.